سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

قالیباف: حملات گروهک‌های تروریستی به سوریه یک طراحی صهیونیستی- آمریکایی است

قالیباف: حملات گروهک‌های تروریستی به سوریه یک طراحی صهیونیستی- آمریکایی است رئیس قوه مقننه گفت: بازی با کارت سیاه تروریسم روزی دامن خود آنان را خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 01
کد خبر: ۲۶۴۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه ۱۱ آذر) در نطق پیش از دستور گفت: فرارسیدن ایام عزا و مصیبت حضرتصدیقه کبری، فاطمۀ زهرا (س) را به ملت شریف ایران و عموم دلباختگان به خاندان عصمت و کرامت تسلیت و تعزیت می‌گویم و در این ایام، از تمام عزاداران طلب دعای خیر دارم.

 

وی اظهار کرد: همچنین فرارسیدن سالروز شهادت نماینده تراز و حق‌طلب شهید آیت‌الله مدرس و روز مجلس را گرامی می‌دارم. مجلس شورای اسلامی، ریل‌گذار حرکت کشور به سمت پیشرفت و رفاه عمومی است و وظایف قانون‌گذاری و نظارتی آن هم در راستای عمل به این وظیفه مهم است. مجلس دوازدهم در مسیر چهارساله پیش روی خود، تحقق حداکثری احکام برنامه هفتم توسعه به‌عنوان میثاق ملی ما با مردم را در همکاری با دولت، وظیفۀ محوری خود می‌داند. برنامه هفتم ما را از سرگردانی در مسیر هدف‌گذاری و تصمیم‌گیری در ادارۀ کشور نجات می‌دهد و درصورتی‌که به آن نگاه عملیاتی داشته باشیم، آینده‌ای بهتر از امروز برای کشور و مردم رقم خواهد زد.

 

قالیباف تصریح کرد: همان‌طور که قبلاً نیز چندین بار گفته‌ایم، مجلس دوازدهم، معتقد به وحدت و همدلی با دیگر قوا مخصوصاً دولت محترم بر سر حل مسائل مردم است و سیاست‌های رهبری، قانون و برنامه هفتم را که مورد تأکید رئیس‌جمهور محترم نیز بوده است، مبنای این همکاری می‌داند و طبیعی است که توقعات خلاف قانون و مسائل فرعی که نسبت کمی با دغدغه‌های مردم دارند، در این چارچوب قرار ندارد.

 

رئیس قوه مقننه افزود: همچنین با آغاز تصویب بودجه که اولین بودجۀ سنواتی بعد از ابلاغ برنامه هفتم به حساب می‌آید، خود را موظف می‌دانیم تا با همکاری دولت محترم، بودجه‌ای واقع‌بینانه و قابل‌تحقق و درعین‌حال به نفع مردم و در جهت تأمین خواسته‌های آنان و در چارچوب احکام برنامه تنظیم کنیم. إن‌شاءالله.

 

رئیس مجلس بیان کرد: در خصوص تحولات منطقه نیز لازم است عرض کنم از آتش‌بس صورت‌گرفته در لبنان استقبال می‌کنیم و از اینکه مردم عزیز لبنان با سربلندی در حال بازگشت به منازل خود هستند خداوند بزرگ را سپاس می‌گوییم و از رزمندگان حزب‌الله تشکر می‌کنیم که با عزت، افتخار، شجاعت و درایت و خلاقیت مقاومت کردند و جنگیدند و هرگز اجازه ندادند یک وجب از خاک کشورشان به دست دشمن صهیونی بیفتد و بسیار امیدواریم که شاهد آتش‌بس در غزه با رعایت خواسته‌های مقاومت باشیم.

 

قالیباف گفت: حملات چند روز گذشته توسط گروهک‌های تروریستی به حلب و مناطق شمال غرب سوریه، آن هم دقیقاً پس از برقراری آتش‌بس لبنان را محکوم می‌کنیم. زمان‌بندی این تحرکات حاکی از وجود یک طراحی صهیونیستی‌آمریکایی برای ناامن‌سازی منطقه ماست. در این شرایط لازم است که عقلای منطقه برای خنثی‌سازی این توطئهٔ خطرناک و مقابله با اقدامات تروریست‌ها در سوریه و منطقه وارد عمل شوند. ما به طور قاطع از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه حمایت می‌کنیم و پشتیبان دولت و ملت این کشور در مقابله با گروهک‌های تروریستی هستیم. طراحان این تحرکات هم بدانند که بازی با کارت سیاه تروریسم روزی دامن خود آنان را در سرزمینشان خواهد گرفت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار